Tebaks i stan – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Tebaks i stan

Har haft 4 underbara juldagar med familjen uppe i Hälsingland! Ville stanna längre men jag har ju en premiär i Linköping att tänka på 😉

20131227-114717.jpg Tilo diggade tomten.

20131227-114906.jpg Tilo och Kusin Saga fick ett table for two❤️ sötkorvar!! Igår kväll kom vi hem till Stockholm å det låg ett paket innanför dörren. Dessa tre fantastiska böckerna hade kommit från självaste Camilla Läckberg 😀 Tusen tack finaste Camilla!

20131227-115422.jpg Å nu sitter jag på Nyköpingsbro å lunchar med mej själv, ska börja repa i Linkan om en timme så jag ska strax gasa på. I dörren när vi sa hejdå säger Tilo- Maamma obba Taaatej! Min prins ❤️ja mamma ska iväg å jobba på teatern 🙂 Skönt att han vet vad jag gör när jag e borta. Puss !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.