Kalmar – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Kalmar

Ååååå va tiden går fort nu?! Hinner inte mä liksom….. Idag drog julshowerna igång å den här veckan befinner vi oss i Kalmar 😀 den här snygga bönan e oxå me!

20131127-233918.jpg Merkel, Varga å Hedlund

20131127-234006.jpg Jag kommer jobba i stort sett varje dag i december och mestadels borta från Stockholm, bara roliga saker, men jag hade sån ångest imorse att åka ifrån Tilo. Det blir jobbigare för varje dag som går, vill inte missa en sekund med honom! Det kommer nya ord varje dag å min lilla kille börjar bli så stor❤️ nu ska jag krypa ner i min hotellsäng å ta vara på tiden=SOVA! Imorn e det nya grejer på gång / Natti

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.