Bokkväll! – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Bokkväll!

Igår bjöd Loppi in till en fantastisk bokkväll på Kulturhuset här i stan! Flera boknyheter från Bonnier presenterades och författare och illustratörer intervjuades och berättade om sina böcker 🙂 Lotta Grey va kvällens konferencier och vi fick en helt otrolig goodybag med oss hem!

20131121-090913.jpg Alla dessa finingar fanns däri, hej va det ska läsas här hemma!!! Det är så viktigt att läsa för sina barn och tyvärr minskar hemmaläsningen drastiskt. Ett barn som läses för har ett ordförråd på ca 18.000 ord när dom börjar skolan jämfört med ett barn som inte matas med läsning som har ett ca 9.000 stort ordförråd. Det säger en hel del om vad läsningen gör och hur viktig den är.

20131121-091156.jpg Fina Ebba Von Sydow va där å pratade om sin nya gravidbok som såklart fanns med i goodiebagen 😀

20131121-091312.jpg Coola Ann Södelund va oxå där å minglade. Tusen tack Loppi och Bonnier!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.