En Torsdag – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

En Torsdag

Började dan me lämning på dagis å sen direkt till gymet. Tycker att det är sååå kul å träna nu! Känner mej stark i kroppen 😀 sen hade jag ett bra möte me finaste Lisa å Theresa på Loppi , roliga grejer på gång!

20131114-203306.jpg Sen hämta jag barn å mötte upp min finaste svägerska Caroline. Det är så coolt att vi fick barn med 15 dagars mellanrum å hon har blivit en av mina allra närmaste❤️ vi har hängt, och hänger, minst varannan dag sen barnen kom och nu går hennes Greta å min Tilo på samma avdelning på samma dagis. Jag är lyckligt lottad!! Tack för att du finns Caroline! Idag drog vi till det nyöppnade Hemköp på Torsplan, vi kände oss som två tanter där vi gick å tittade å konstaterade att den va såååååå bra å stor 😉 det bjöds på kaffe å tårta oxå, tack sa vi å kände oss nöjda 🙂

20131114-204228.jpg Bästa Caroline me hemköpskaffe i hand. Nu e vi hemma hos oss å inväntar finalen av “Hela Sverige Bakar” !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.