Lina Hedlund

Teve igen !

Igår va det dax för ytterligare en pilot inspelning. Alltså en testinspelning för ett nytt program som förhoppningsvis kommer bli ett program i rutan 🙂 Min lagkamrat för dagen va denna underbara man!

20131031-091403.jpg Jag älskar teve. Och jag älskar roliga lekprogram där det inte går att förbereda sej, då måste man bara kasta sej ut å våga. Jag va med i två säsonger av nya Gäster med Gester och det e bland det roligaste jag gjort!! Men idag handlade det mest om musik å mindre om charader 😉 I motståndarlaget hittade vi denna Donna

20131031-091733.jpg Fantastiska Ann-Louise Hansson 🙂 hon satt med David Lindgren men jag hann inte fånga honom på bild. En rolig å lååååååång dag som avslutades med att jag inte kunde sova för jag började må illa……Jaha. Tre gånger va jag uppe inatt å allt kom upp. Suck. Hade sett fram emot en ledig dag med träning och städning å fix inför helgen juuuuuuu! Well, nu äter jag frukost å mår bättre igen 😉 gla torsda!

20131031-092259.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.