Så ska det låta! – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Så ska det låta!

Jajamensan, vi e meeeee! Heeela gänget 😀

20131024-120904.jpg Igår va det inspelningen , blir alltid så jäkla imponerad av bandet och fantastiska Pianisterna Marika och Angelika, sååååå jäkla grymma!! Vet inte när det kommer sändas men troligen framåt våren 😉 vi hade en paus på dan i några timmar så Tessan å jag passade på att ta en dagbio

20131024-121145.jpg Vi såg “Diana” , njaaaeeee jag hade förväntat mej mer av den filmen men bra skådis prestationer. Idag har jag en Total Tilo dag Och är bara mamma❤️ vi skolkar från dagis å hänger i stan, bilder kommer senare! Puuuussss

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.