underBARA BARN – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

underBARA BARN

Ni har väl inte missat att det är mässa i stan ?? underbara barn mässan är igång i Älvsjö och imorn (Söndag) drar hela familjen Hedlund/Al Fakir ut å underhåller 😀 Nassim Al Fakir står på scen kl 11.30 och efter det signerar han sin nya bok “galet god mat” ! Jag gästar loppi.se podcast med hormoner & hemorrojder tjejerna Sofia Falk och Therese Krupa Syllner kl 13.00! Kom kom å lyssna på oss 🙂 Ska bli såååå kul att åka ut imorn å träffa alla Goa människor på underbara barn mässan! Senaste dagarna har bestått av speaker jobb :

20131005-203701.jpg Jobb me dessa galningar:

20131005-203815.jpg Och mys me mina boys

20131005-204015.jpg På måndag e sista filmdagen me “tokig i teve” å det har varit såååååååå kul!! Vill spela mer teater å i januari blir det mer 🙂 då ska jag spela fars i Linköping med bl.a. Carina Lidbom 😀 nästa vecka väntar mer nytt jobb, kuuuuuul! Hooppas ni har en skön helg❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.