Teater Tajm! – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Teater Tajm!

Bland det bästa jag vet är att gå å se en bra teater, musikal eller konsert. Att få inspireras å beröras, njuta å känna. Ikväll gick jag å Nassim å såg “From Sammy With love” på Stockholms stadsteater med dom brutalt begåvade herrarna Rennie Mirro och Karl Dyall. Wow , den va fantastisk!! På ett så fint sätt får vi ta del av sammys livshistoria , sammanflätat med Kalles å Rennies liv. Hur Sammy slet i en tid där vita å svarta inte fick “blandas upp” med varandra….en mycket viktig och enormt bra föreställning!!!! Tack Kalle å Rennie❤️

20130924-233403.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.