Onsdag=Stalldag – Lina Hedlund
linahedlund

Lina Hedlund

Onsdag=Stalldag

En gång hästtjej- Alltid hästtjej. Ja det stämmer nog på dom flesta som nån gång varit heeelt dedikerad till hästar å ridning som små 🙂 jag är en av dom! Att få dra på sej ridkläderna å åka till stallet är bland det bästa jag vet, att mötas av två nyfikna ögon som sitter på det vackraste djuret som finns. Att fixa å dona i stallet å sen lyckas kontrollera 600 kilo mellan benen, det e sååååå coolt!! Å som musik när allt stämmer 🙂 och som en omstämd fiol när allt går dåligt på ett ridpass 😉 det är meditation å terapi, går inte att tänka på nått annat än bara ridning där uppe på hästryggen å det är såååå skönt för huvudet. Jag nästan levde i stallet från det att jag va 8 år, upp på morgonen innan skolan å direkt till hästen efter skolan, på helger å lov, i regn å rusk. Å jag älskade varje minut. I tonåren blev det annat som va intressant å efter att min häst pga en tragisk olycka va tvungen att avlivas så slutade jag med ridning . Men sen några år tillbaka så är ridningen självklar och ett måste i mitt liv igen.Vi e ett så jäkla skönt gäng som varje onsdag ses å har lektion! Anna Persson, AP-riditveckling, leder klassen 🙂

20130828-164058.jpg jag, Linda Bengtzing, Sofia Wistam å Jenny “Velvet” Petersson mfl ingår i Onsdags klubben. Hoppning är det jag gillar bäst! Idag red jag Lilla U som e ett riktigt litet krutpaket heeeelt i min smak 😀

20130828-164403.jpg

20130828-164416.jpg

20130828-164424.jpg

20130828-164506.jpg

20130828-164520.jpg Bästa hänget- Stallgänget! Puss å Gnägg/ Lina

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linahedlund

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.