Laila Högfeldt

3 saker jag köpt i veckan!

475868-0426_01 (1)

Den här toppen klickade jag hem i söndags. Jag älskar spets och tycker att den är så snygg! Om den är lika snygg på så ska jag ha den på lördag när vi ska ha en stor födelsedagsfest för Niclas =) Ni hittar den HÄR.


champagnekork

Jag har äntligen klickat hem en champagnekork. Anledningen är att jag ibland kan tycka att det är mysigt att bara ta ett litet glas champagne/bubbel på kvällen och inte en hel flaska. Då är det perfekt att sätta på korken och ställa in i kylskåpet igen. Min kompis har en champagnekork och hon sa att det håller till nästa helg om man önskar, så då är det ju perfekt =) Lite på fredagen, lite på lördagen och sedan tar man resten nästa helg =) Ni hittar den här.


gen-nude-matte_500x500

I veckan var jag inne på Åhlens för att hitta något fint läppstift. Jag gillar ju när det är lite matt och hittade en helt perfekt färg som var dööösnygg på! Jag hade önskat att hylsan kändes lite lyxigare, men vad gör det när den innehåller vårdande ingredienser för att motverka torrhet och så luktar den lite dovt vanilj.

Jag tycker att den verkar toppen eftersom att den både vårdar men samtidigt ger en matt finish vilket jag gillar. Så tips, tips, tips ifall ni är ute efter något snyggt läppstift. Jag valde färgen Kissyface och ni hittar den här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ina

    Kanske man kan få se hur läppstiftet ser ut på dig om du postar någon selfie imon? ? Tror jag kommer få svänga förbi Åhléns och införskaffa mig ett också, älskar bareMinerals <3