DIY, pyssel & prints

Påsk, påsk, påsk!

När det är en högtid på gång fylls min ateljé till bredden av grejer, just nu jobbar jag mycket med påsk och det är en del huvudbry för att komma på idéer som skall räcka till alla olika projekt och kanaler jag arbetar med. Ibland känns det övermäktigt och jag känner att jag inte räcker till, inspirationen uteblir och ibland kan jag inte sluta jobba då den ena idén föder den andra. Att ha ett kreativt arbete kan skapa prestationsångest och stress men är oftast alldeles, alldeles underbart roligt och utvecklande.

Just nu förbereder jag fem olika påskris med pappersfjädrar och minivimplar som dyker upp under påskveckan. Det gäller att ta lite pauser och varva arbetsuppgifterna när det skall klippas mycket så man inte får kramp. Bra saxar är viktigt och jag använder bara fiskars och byter mellan allsaxen och den mindre papperssaxen för finliret. Jag har väldigt många saxar men letar hela tiden efter nya fina varianter, allt blir mycket roligare med snygga och bra verktyg.

pappersfjädrar och vimplar_kreativakarin

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Om du blir trött på allt klippande kan jag rekommendera en Silhouette cameo som gör finliret åt dig;)

 2. Anna

  Hej Karin. Tycker det du gör är så inspirerande och man blir glad i hela kroppen när man ser alla härliga färger och pyssel som du gör. Följer dig på instagram och jag har gjort en hel del grejer som du har gjort. Tack för inspiration.

  Nu till min fråga. Har tänkt sy vimplar som på bilden men förstår inte hur man syr mellan varje vimpel. Detta kanske är en konstig fråga men man kan väl inte sy på maskin utan att ha något tyg eller papper emellan? Hoppas du förstår vad jag frågar om.

  Med vänlig hälsning, Anna

  1. kreativakarin

   Hej Anna! Det är bara att sy rätt i pappret och mata in vimpel efter vimpel, superlätt! Lycka till

  2. kreativakarin

   Det går att sy ”i luften” men jag brukar lägga vimplarna tätt så trasslar de inte ihop så lätt:)