DIY, pyssel & prints

Oktober-full rulle!

Idag jobbar jag hemma vid datorn. Nästan varje dag är jag i min ateljé/lokal/studio, jag vet inte riktigt vad jag skall kalla det, oftast blir det nog just ”lokalen”. Det är i alla fall ett 70 kvadratmeter stort himmelrike där jag kan arbeta i lugn och ro och sprida ut mig, har eget kök och toalett och en mjuk och skön soffa att vila fötterna på under instagramuppdateringarna. Idag behövde jag dock göra rese och hotellbokningar, bildredigering och svara på en massa mail.

Förutom att blogga och instagramma jobbar jag med uppdrag från olika uppdragsgivare, företag och tidningar. Jag börjar få in en del bokningar och kommer att resa en del de närmaste månaderna. Superkul att få många uppdrag!

Förra veckan avslutade jag två stora uppdrag som ni kommer få se mer av i vår och i november. I helgen filmade vi 3 nya pysselfilmer och Lena medverkade också, flamsigt och kul! På onsdag reser jag upp till Stockholm över dagen, där skall jag medverka på Bonniers säljkonferens och berätta lite mer om mig och min bok, spännande! Sedan blir det planering, inköp och uppstart av nästa projekt i slutet av veckan.

Pysselfilm_halloween

 

Lokal 1

 

Lokal 6

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.