Barnrum, minimakeover på minimal budget – DIY, pyssel & prints
kreativakarin

DIY, pyssel & prints

Barnrum, minimakeover på minimal budget

Vi gjorde en liten “snabbover” i Lenas rum i höstas när vi bytte ut hennes lilla bord och stolar till ett riktigt skrivbord. Hon har en mörkt grön tapet i sitt rum och en del gula och rosa saker så de tre färgerna fick bli basen. Först var jag så sugen på att fylla upp hennes rum med ljusa pasteller men med den gröna väggen fick det bli så här och jag är riktigt nöjd över resultatet!

Vi hade två stänger hemma som jag sprayade rosa och hängde upp plastkopparna ( som också blivit över här hemma) för lättöversiktlig förvaring och klippte ut dekorplastdroppar i två olika rosa varianter. Anslagstavlan stod och skräpade och jag hittade lite grönt tyg i gömmorna som jag spände runt och fäste med en häftpistol.

Skrivbordet fyndade vi på blocket och stolen tog jag hem från min ateljé. Den gula lampan hängde redan över Lenas lilla sittgrupp så den höjde jag bara upp så blev den perfekt skrivbordsbelysning. Sist men inte minst printade jag ut droppmönster i basfärgerna och klädde några gamla konservburkar. Tavellisten flyttade jag från en annan vägg i rummet och blev perfekt förvaring. Hela kalaset gick på ungefär 300kr ( för själva skrivbordet), resten kunde vi återvinna av saker vi hade hemma som inte användes längre. En extra skön känsla när saker får nytt liv och får uppskattas igen!

skrivbordshörna_barnrum_kreativakarin

 

konservburkar med droppar

LADDA NER:

droppar_gul

droppar_hotpink

droppar_grön

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
kreativakarin

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia RockBabe Kärvegård

    Åh, vad fint det blev. Vad bra det är att kunna återanvända sådant man inte använder längre. Man har ju rätt gott om det hemma. 🙂
    Jag håller just nu på med att göra i ordning min dotters rum. Har fräschat upp hennes vita möbler genom att måla dem och så har jag köpt en fondtapet. Nu ska jag bara köpa färg till övriga väggar och så är det ett stort träskåp som behöver målas. Skåpet har två fönsterdörrar och jag funderar på att klistra in från fondtapeten i fönstren och sen måla skåpet i samma färg som väggarna.

    Önskar dig en suverän kväll!

    You Rock!!!