DIY, pyssel & prints

Familjedag och gardenparty i Borstahusen

Förra veckan packade jag in familjen i bilen och körde ner till Skåne och Landskrona. Vi var inbjudna till Melker och Klara som hade ett fantastiskt hus i Borstahusen, ett gammalt fiskesamhälle strax norr om Landskrona. Själva samhället låg otroligt vackert mellan stora gula rapsfält och stranden, havet med utsikt över ön Ven. Stilen på husen var väldigt speciella och det kändes nästan som om man kommit utomlands till Danmark eller England.

Melker och Klara hade köpt ett riktigt renoveringsobjekt med många rum och spenderat 1 år att blåsa ut allt, riva väggar, öppnat upp ytorna och renovera varje liten del av huset väldigt smakfullt. Jag gillade verkligen deras inredningsstil, stilrena IKEA-möbler uppblandade med designklassiker och moderna detaljer,

Min uppgift var att pynta deras trädgård inför ett gardenparty på kvällen, maten som skulle bjudas på var inspirerat av Toscana med ljuvliga italienska smaker så jag hängde upp pappersbollar och pompoms i vitt silkespapper och vimplar i naturpapper.

Vi fick en fantastisk dag i Borstahusen och både jag och Jörgen kunde inte sluta prata om alla intryck på vägen hem. Då vi semestrar i Skåne varje sommar kommer vi garanterat besöka både Landskrona, Borstahusen och Ven igen!

trädgård

pappersboll

borstahusen_jörgen

pappersbollar

Lena gastar

borstahusen_Melker

lena_syren

borstahusen_lampa

Borstahusen bokborstahusen_trädgård

borstahusen_kök

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.