Kreativa Karin ny pysselbloggare på LOPPI

profilbild_trianglar_större

 

Hon är en av Sveriges största pysselprofiler på instagram med över 20 000 följare. LOPPI presenterar nu stolt Karin Andersson (mer känd som Kreativa Karin) som vår nya pysselprofil.
– Mitt mål är att min blogg ska bli Sveriges största gör det själv-blogg och därmed bli det självklara valet när man söker efter roliga pyssel, nya idéer och personliga DIY-projekt, säger Karin Andersson.

 

Vem är Kreativa Karin? Berätta kort om dig själv.
– Jag är en 36-årig Märstatjej som bott i Göteborg i 16 år. Jag älskar inredning och pyssel och är utbildad inom grafisk design, mediakommunikation och Visual merchandising. Jag går igång på färg, form, smarta lösningar, nya idéer, att få skapa och uttrycka mig visuellt!

Vad gör du när du inte bloggar? 
– Jag arbetar heltid i min ateljé med inrednings och pysselstyling för inspirationsuppdrag. Mobilen och saxen är mina viktigaste och mest kära verktyg.

 

Hur väcktes ditt intresse för pyssel och DIY? 
– Jag har alltid varit estetiskt och kreativt lagd, som liten ville jag bli reklamtecknare precis som min begåvade morfar som jag såg mycket upp till. Jag har alltid letat efter min specifika grej men inte riktigt kunnat bestämma mig för vilken riktning jag skall gå, jag vill ju göra så mycket, inte begränsa mig utan prova allt! Hade jag fått leva om mitt liv hade jag definitivt utbildat mig till designer men i dagens läge lever jag verkligen min dröm och jag får absolut utlopp för mitt design och skaparbehov! Instagram och möjligheten att få visa upp sina alster väckte min slumrande pysselådra för ungefär två år sedan och har lett till där jag är idag.

 

Vilka bloggar läser du själv? 
– Jag har faktiskt aldrig läst så mycket bloggar. Jag följer massor av människor på instagram och klickar in mig på deras bloggar ibland, jag söker efter nya idéer, färg och personliga inredningsdetaljer. Pinterest är en stor inspirationskälla och jag älskar allt som har med DIY att göra, ju mer från scratch, desto bättre!

 

Nämn fem instagramprofiler du följer. 
– Jag följer mängder av helt fantastiska kvinnor som trots jobb, barn och alla vardagsbestyr syr, målar, inreder, illustrerar och delar med sig av så mycket inspiration, de är helt fantastiska!

 

Det är svårt att välja men här kommer några av mina mest färgglada och DIY-proffsiga favoriter:

 

@the80sme
@elinochalva
@jennyshusochhem
@charlottewangstedtfoto
@mrsgustafson
la familia 2-2

 

PERSONLIGT
Namn: Karin Andersson
Ålder: 36 år
Bor: På centrala Hisingen, Kvillebäcken, i Göteborg
Familj: Jörgen 37 år och Lena 4 år
Gillar: Färg, att planera och inreda nya projekt
Ogillar: Färglöshet och att inte ha något projekt på G, då blir jag rastlös

 

 

Karins härliga pysselblogg hittar du här

 

 

Loppi-kreativakarin