Klaralovisaoden

Lite inspiration på nytt till bebis

Lite av de som jag tänker att jag vill köpa till Alice. Eller varför inte önska sig lite nu till jul som närmar sig. Kläder är något hon alltid behöver. Speciellt nu när jag rensat ut och hon börjar ha mer 80 och inte bara 74 längre. Så alla 68 kläder är bort rensade och jag tycker att hon kan ha ibland 6 plagg per dag och 2 pyjamaser så det gäller att ha många ombyten. Tycker inte att jag gör så mycket mer än att tvätta så det är verkligen dags att fylla på lite. Det jag gillar är att Newbie har så mycket bra priser och så fina kläder med bra kvalité. Även Kappahls vanliga märke. Polarn är också något jag tycker om, speciellt de gråa settet. Så himla fint. Lite inspiration till er också om ni vill ha lite nytt till era små!

 

Foton tagna från Kappahl, Polarn, Elodie Detail

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.