Klaralovisaoden

Vilken respons

Som ni säkert sett så är det mycket kring mig på olika sociala medier, tidningar osv just nu. Jag har vart med om en situation som jag skrivit om för några dagar sedan och den kan jag tyvärr inte kommentera så mycket då det ingår i mitt avtal i förlikningen men däremot så kan ni läsa i det inlägget eller i de olika tidningar som skrivit om det om ni vill få en bättre bild av vad det handlar om. Hur som helst så ville jag bara ta ett inlägg här på bloggen och skriva att jag är så tacksam för all respons kring det här och era fina ord som ni skriver. Har på senaste fått otroligt mycket meddelanden i DM på Instagram och mail så jag inte hinner svara på allt men jag läser allt iallafall. Ni är så fina allihop! Trotts att jag är lite slut efter att all press jagar en som en tok, ringer hur många gånger som helst, vilka tider på dagen som helst och jag har blivit lite galen på de om jag ska vara ärlig, speciellt när man har en bebis och sen också att visa respekt för ens privatliv verkar inte alla reportrar ha haha. Hur som, tack!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.