Klaralovisaoden

Gå till psykologen

 

Jag är så trött och sliten ska ni veta. Men som tur är så ska jag idag och träffa en psykolog på mödravården vilket är guld värt. Jag har vart hos henne några gånger efter förlossningen med Alice efter att ha haft en väldigt jobbig och traumatisk förlossning så det var mycket prat om det då och själva grejen med att vänja sig vid att leva som ensamstående. Idag känner jag att jag fortfarande kanske inte mår helt hundra psykiskt då det kommer otroligt tuffa perioder där jag är nere mycket och stänger mig inne. Precis nu också när det är höst, denna period på året är helt enkelt inte min typ av period. ALLTID har jag mått dåligt såhär års vilket är så tråkigt men sant. Så idag hoppas jag på att kunna prata med henne och må bättre!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.