Klaralovisaoden

Göra allt på en dag

 

Har lite jobb att göra idag också. Tydligen så har redigeringsprogrammet som jag jobbar i fått en ny uppdatering och jag har för lite plats på datorn för att uppdatera så jag ska försöka ta tag i det idag. Kanske måste ner med datorn till Appel för att de ska blåsa ur den eller något, Känns som att den skulle behöva det efter alla foton, videos och texter som jag sparat på den!

Även lite jobb med det som jag var på möte om i fredags tillsammans med Knotsanddotts som det är en del jobb kring. Ni kanske har sett att jag även total rensade hemma i slutet av förra veckan och sålde en hel del av de sakerna så ska skicka iväg de sista sakerna idag är tanken. Har även några returer som jag ska skicka tillbaka. Ja, ni hör ju. Det blir nog fullt upp idag ändå haha. Hoppas ni får en toppen dag 😀

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.