Klaralovisaoden

Det nya

Det här är verkligen det nya för lilla A. Hon stoppar i och ur napparna helt själv i munnen. Så duktig. Äter även klemmisar direkt ut förpackningen och kan hålla i dem själv, men inte varje gång utan lite mer när hon känner för det själv hahaha. Så söt, tycker verkligen att tiden går så fort och allt mer så börjar hon bli en person mer och mer. Det gör mig så imponerad och stolt över henne. Minsta lilla framsteg. Jag vet att man som mamma lätt jämför sina barns utveckling med varandra, trots att man inte ska men det är på gott och ont. Såklart vi övar lite extra på att krya, stå och gå när vi ser att andra i hennes ålder kan krypa osv. Men istället så kanske hon har kommit längre i utvecklingen på andra sätt. Det går olika fort för alla bebisar och barn och det är ju de som är så härligt och imponerade på något sätt tycker jag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.