Det här med höst depression – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Det här med höst depression

 

En del kvällar kan jag bara vara helt stum, inte ha så mycket att säga och känna mig helt tom men samtidigt känna så otroligt mycket samtidigt. Tårarna rinner och jag mår inte alls bra. Känner att mycket är hopplöst, ångest och ensamhet. Det är tufft, det är jobbigt och det är allt annat än lätt. Tror att det är otroligt viktigt att acceptera det och främst också att förstå och lyssna på sig själv och sitt mående.

Det känns så otroligt vanligt numera att må psykiskt dåligt. Vilket gör ont i hela mig att de ska behöva vara så, men om vi tar steget att våga vara öppna om det och prata om det så blir vi starkare och dessutom så utvecklas vi och tar steget närmare att må bättre. Så tänk på de såhär års när många mår psykiskt dåligt, känner sig nedstämda eller hamnar i en depression. Ge dem en extra kram, skicka ett extra hjärta på sms, ge dem utrymme och tid.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.