Klaralovisaoden

Frisören & möte

Hej finisar!

Insåg verkligen hur roligt jag tyckte att det var att hålla i event. Inte bara den dagen utan allt inför också. Det här ni vet från första idé till att stå där och bara njuta. Jag gillar att vara kreativ och komma på idéer och tankar som sedan blir verklighet. Sedan är jag lite sån att när jag väl gör något så gör jag det ordentligt och på mitt eget sätt. Det vill säga att jag vill få med allt och till och med tänka på det där lilla extra ni vet. Så även det blev det som ni kanske sett på min Instagram så var det såååå mycket fina personer som kom och jag vart så nöjd med dagen.

På förmiddagen idag har jag vart hos frisören på Mälarsalongen för att ta ut mina extensions då jag inte tyckt om dem alls. Så nu är jag helt utan löshår vilket känns så konstigt och ovant men ändå lite skönt, trotts att jag älskar långt hår!! Nyss suttit i en intervju med pressen och sedan ska jag på eftermiddagen vidare på ett möte med ett företag angående planer inför kommande veckor som ni får veta när det är skickat!!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.