Inred med fina mattor – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Inred med fina mattor

Inlägget är i betalt samarbete med Ciqola Mattor

 

 

Ett hem blir så mycket mysigare med fin inredning, eller hur? Jag har ju som ni säkert vid det här laget har koll på och det innebär att jag har lagt ner mycket tid och pengar på att få till det mysigt hemma. Alltifrån minsta lilla detalj till mattor. Och det är just vad jag ska ägna det här inlägget åt. 

Jag tycker att en matta kan göra så mycket för ett hem. Nu tänkte jag tipsa er om en sida som har så mycket olika alternativ och verkligen i den stil som jag gillar. Det vill säga i grå, beige, rosa osv. Det färger som jag fastnar för. Men såklart kan ni hitta andra färger också. 

Det jag tycker är snyggt när det kommer till mattor är att det även tas upp på något mer ställe. Så som en grå matta som matchar med en grå soffa fast i en annan nyans tillsammans med en grå och mysig filt och några ljus exempelvis. Det här med att gå ton i ton är något jag fastnat för och kör på all in hemma. 

Den här Ciqola Carpets har min smak på mattor. Det finns i alla stilar, alla smaker och det är stilrena och enkla på något sätt. Men det är just vad jag gillar. Rektangulära, runda, enkla, klassiska ja ni. Tror ni kan hitta någon som passar just dig. 

En matta är en sådan inredningsdetalj som verkligen får ihop ett rum skulle jag säga. Det får ihop ett rum till att bli mysigt och att övrig inredning verkligen går ihop. Precis de inspireras jag av när jag tittar på Ciqola Carpets mattor. Ni måste ta en titt. Ni kan ju få lite idéer av de fina foton som jag lagt in nedan!! 

Gå in redan nu för att ta en titt på deras stora utbud. De har någon matta som passar alla hem. Jag själv sitter och funderar på om jag ska lägga in någon stor och mysig enfärgad matta i sovrummet. Tänk er bara på morgonen när man ska gå upp och inte behöver möta det där kalla golvet utan kan sätta fötterna på en fin och mysig matta. Det är något som kan sätta guldkant på vardagen det! Så passa på nu hörni och gå in på Ciqola Carpets för att shoppa era fina mattor eller fin inredningsinspiration! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.