Rutiner för bebis – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Rutiner för bebis

Hej finisar!

Nu har vi verkligen kommit in i en vardag vilket känns så himla skönt tycker jag. Vi har rutiner som funkar till stor del, ibland såklart så sover hon mer eller mindre, andra tider än i vanliga fall men så får det vara. Tycker att det är så mysigt att vi har varandra, alla stunder ihop uppskattar jag otroligt mycket och ett plus är att det är sommar. Det känns som att allt blir så himla mycket roligare och mysigare under sommaren eller vad tycker ni? Föresten hur gör ni med sov och ät rutiner för era små? 😀

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.