En ”mammas” uppgift – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

En ”mammas” uppgift

Drog till mina föräldrar för att vi alla skulle ta del av powermeet som är i Västerås nu! Så igår blev det att vi grillade hamburgare, drack champagne och firade även att både min pappa och syster gått på semester. Tråkigt väder va de dock men vi hade otroligt mysigt ändå och tittade på bilarna! Bakade även en marängtårta igår som faktiskt blev över förväntan i både smak och utseende! Känns som att mitt tålamod blivit tusen gånger bättre sedan jag blev mamma och sen så är de lite ”mammigt” att baka också så jag tog på mig den uppgiften! 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.