Klaralovisaoden

”Hur känns det att vara en så ung mamma”

Ofta tänker jag på vart jag har kommit senaste tiden. Vilken människa jag blev och varför jag är jag. Hur kan det komma sig? Jag tycker att det är så häftigt om jag tänker tillbaka på tiden och inser hur fort tiden ändå har gått. Jag som nyss var barn och nu har jag mitt eget. Det är verkligen en så himla speciell känsla och jag är så tacksam över att just jag blev mamma till min lilla Alice. Ofta får jag frågan hur det känns att vara en så ung mamma då de flesta i min ålder är på ett helt annat ställe i livet, festar, jobbar, reser, försöker hitta sig själva och provar sig fram. Många har inte flyttat hemifrån och många vet inte alls vad de vill. Men en sak är säker och det är att mitt svar är så enkelt.

Jag har alltid älskat barn, jag har alltid velat bli en ung mamma, däremot när de skulle hända visste jag inte mer än att när det händer och det känns rätt så kör jag. Vilket det nu blev. Jag anser att ålder inte spelar någon roll för att kunna skaffa barn. Det handlar bara om personen/personerna själv. Vart är de i livet, vad vill dem med livet och vad känner dem? Jag tycker att det inte finns något viktigare i livet än barn, skapa familj och leva nära sina barn och se dem växa upp. Jag vill upptäcka världen tillsammans med mina barn, leva ihop med dem länge och ha en nära relation. Vara ung, orka mycket och hänga med i vad som händer i deras liv. Genom att vara en ung mamma så tänker jag att det inte kommer vara allt för längesedan som jag var ung och inne i det som Alice kommer gå igenom. Så som första kärleken, stadier i livet och frågor och funderingar. Tror att oavsett ålder så är du redo när DU är de!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.