De tuffa formar en ny sida av mig – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

De tuffa formar en ny sida av mig

 

I början av att Alice föddes och vi kom hem från BB efter en tuff start så tyckte jag att det var så jobbigt att se andra föräldrar/familjer ihop. Det kanske låter jätte konstigt men de var ju just de som jag hade sett fram emot. Det här med “mamma, pappa och barn” som det aldrig blev för oss. Det var ju en sorg och det blev så påtagligt när jag såg andra som hade det lite så som jag trodde att vi skulle ha det. Men saker förändras och jag tycker att vi har det superbra tillsammans idag jag och Alice. Jag måste säga att det har inte alls vart lätt, det är lite lätt nu heller alltid och många gånger känner man att man inte räcker till, att saker och ting får skjutas upp så som en själv och mina behov för att få en fungerande vardag. Men oavsett så blir man starkare, jag tänker bara på om jag jämför mig själv nu och två år tillbaka så har det hänt så otroligt mycket. Dels också om man tänker på hur mycket jobbigt jag gått igenom senaste året bara så tror jag någonstans att det formar en ny sida av mig!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.