Klaralovisaoden

Varför och när blev du ensam?

Ofta får jag frågor om hur det är att vara ensamstående och lade jag ut på min Instagram där ni fick fråga om detta så här kommer lite av mina svar på det!

Är det inte jobbigt att vara ensam med Alice ibland?

Det är klart att det är kämpigt ibland att få ta allt själv då det inte vart vad jag trodde, jag ville ju såklart att vi skulle vara en familj. Men saker och ting kan hända och vi klarar oss jättebra och har verkligen kommit in mer i rutiner och nu känner jag Alice så pass bra att jag uppskattar att vi har ett så tajt band!

Varför och när blev du ensam?

Jag har vart ensam sedan ungefär halva graviditeten. Det är såklart personligt varför det blev som de blev. Tänker att jag delar med mig om mycket men det är något jag valt att inte prata om så mycket än!

Hur hinner du med att ta hand om dig själv?

Det är klart att tiden för de är otroligt mycket mindre sedan jag blev mamma och ensamstående! Men jag får bra hjälp av mina föräldrar som kan ge mig lite avlastning ibland. Sedan får man passa på att göra lite smått när hon sover, så som en dusch, ansiktsmask osv. Men att ta hand om mig själv är som att ta hand om Alice för att jag mår som bäst i hennes sällskap!

Vad tror du skillnaden är jämfört med att vara två?

Att få njuta och uppleva saker tillsammans som en familj. Dela all utveckling och stunder ihop. Kunna prata ihop sig om olika beslut och alltid ha varandra!

Får du mycket hjälp och stöd under vardagen?

Jag får jättebra hjälp av mina föräldrar och min syster. De har funnits där hela tiden och hjälper till när jag behöver de!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.