Drömmer om att köpa lägenhet – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Drömmer om att köpa lägenhet

Inlägget är reklam för Enklare.se

 

Hej finisar!

Tänker ofta på det här med att komma ner i boende kostnad och att äga en egen lägenhet istället för att hyra, vilket jag gör idag. Däremot så trivs jag otroligt bra i min lägenhet som jag har nu, trotts att jag skulle vilja ha något större. Men samtidigt så har jag flyttat väldigt mycket senaste året att jag känner att nu bor jag här ett tag till. Det funkar ju så bra ändå, plus att det räcker jättebra till mig och Alice.

Jag har länge haft en dröm om att köpa mig en egen lägenhet. Såklart så kommer jag en dag att göra de men när den dagen kommer så innebär det en hel del saker. Dels att komma ner i månadskostnad på många sätt men också att exempelvis behöva ta ett lån om det är så att inte pengarna räcker. Idag har jag inga lån men jag har lärt mig att det är viktigt att jämföra olika lån innan du tar ett för att du ska få låg ränta och att du ska välja ett som passar just dig också, vilket jag tycker känns vettigt och något alla borde tänka på innan de gör så stora val.

Det finns idag otroligt många olika sidor där du kan lära dig mer om lån och där många erbjuder lån men jag tänkte tipsa om Enklare där dem hjälpa dig att förmedla lån online. Där kan du jämföra lån och lånerbjudanden från olika banker. Det som är så himla smart med deras tjänst är att du spar otroligt mycket tid genom att du inte behöver gå på ett fysiskt möte utan allt sker online via mail eller på telefon. Du loggar min med ditt Mobiala Bank ID och jämför kostnadsfritt! De finns till för att hjälpa dig efter bästa förmåga. Hittills så har de hjälpt över 200.000 personer att jämföra lån, så är ni nyfikna så tycker jag att du ska Samla dina lån med enklare.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.