Barn med mjölkprotein allergi – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Barn med mjölkprotein allergi

Det är fredag kväll och helg! Vilken super dag jag och Alice har haft. Så fint väder och jätteskönt ute! Hon har även precis lärt sig att verkligen greppa saker och kan allt mer ”leka” eller ja.. snarare kanske hålla och vifta med saker! Jag blir så himla stolt så fort hon lär sig nya saker och går framåt i hennes utveckling! 

Föresten är det någon av er som har barn med mjölkprotein allergi? Alice föddes med de och hon får utskriven ersättning som jag ska hämta ut (ungefär en gång i veckan) och varje gång jag ska hämta ut de så är de lika krångligt! Får åka runt på flera ställen trotts att de beställt hem så är de väldigt ofta slut, till och med i online butiker som man kan beställa hem ifrån! Upplever ni samma eller har ni några knep som inte jag tänkt på? Nu lyckades jag efter flera dagar letande att hitta ett ställe som precis fått in så skyndade mig dit men de blir ett himla letande och krångel varje gång! Tar gärna emot era knep!! 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Vi fick 12 burkar åt gången utskrivet av läkare, kanske går att ni med får ifall ni pratar med personen som skriver ut 💗

  2. Cecilia Jarl

    Vi har tre barn och har haft problem med mjölkprotein med alla. De två första ammade jag och gav flaska, så då fick vi hämta ut ersättning på recept. Vår tredje ammar jag helt, men kan då inte äta något med mjölkprotein i. Inte alls jobbigt hemma, men när vi ska äta ute, då är det otroligt krångligt. Recepten kunde jag beställa hem och få sms när de fanns på apoteket. Det finns två olika ersättningar, kan vara bra att veta om den ena är slut..

  3. Jennifer

    Vet att min kompis fick beställt från typ bvc eller något så det kom vem 6 förpackningar varje gång för att slippa det då åkande runt och leta.