Bara blöja – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Bara blöja

 

Tycker ni också att det är svårt att veta hur ni ska “klä” era bebisar i sommar värmen? För Alice har det blivit bara blöja och i skuggan, sedan får vi gå in ibland om det blir för varmt ute. Såklart om vi ska iväg eller liknande så blir det en klänning eller bara en body. Vill faktiskt tipsa er om en sak. Jag sitter dagligen inne på H&M:s app och tittar runt efter kläder till Alice. Nu så har jag hittat att de har 5-pack med boys för väldigt prisvärda summor så tycker att ni borde gå in och titta där. Såhär på sommaren och speciellt när de är så små så kan de gå åt mycket kläder under en dag och då är det toppen att kunna blanda in lite sådana basic bodys och liknande med andra plagg.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.