En kärlek som inte går att beskriva – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

En kärlek som inte går att beskriva

 

Min lilla skrutits… Det är så obeskrivligt hur fort tiden faktiskt har gått. Jag har så svårt att förstå att jag faktiskt är mamma och alltid kommer att vara det till den här lilla tjejen. Hon är min och jag är hennes. Det finns verkligen inget bättre än att vara hennes mamma. Ni som är mammor kanske känner igen er i att det är en overklig känsla, en kärlek som inte går att beskriva med ord för att den är så stor och ett band som är starkare än något annat. Att bara sitta och titta på henne hur länge som helst. Hålla hennes hand när hon sover. Ha henne nära, se henne le, höra henne skratta. Det är vad livet innebär!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.