3 månaders vaccin – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

3 månaders vaccin

 

I måndags tog denna lilla tjej 3 månaders vaccinet vilket gick jättebra förutom att hon verkligen panik skrek jättelänge efteråt så att det inte gick att trösta henne, det gjorde så ont i mammahjärtat. Hon blödde jättemycket efter sticket så mina kläder var bara att kasta i tvätten direkt efteråt då de var fyllda av blod efter att jag försökte trösta henne och plåstret bara blödde igenom om och om igen. Lilla tuffsan..

Sedan så sov hon större delen av dagen och mot kvällen så var hon jättevarm och febrig. Sedan vakande hon på natten och var så ledsen, hade hög feber och ville bara vara nära och mysa. Tyckte så synd om henne. Även 2 dygn efteråt så var hon febrig till och från men nu så mår hon bra igen. Älskade lilla vän, men nu är det gjort iallafall. Hur reagerade era efter vaccinet? Kram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.