Inte alls motiverande – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Inte alls motiverande

Blir bara så trött och frusen av de här regnet. Inte alls motiverande och man vill bara vara inne och kolla på en film hela dagen. Tycker att de bär med sig ångest nästan. Så nu sitter jag här och bloggar, tittar på Bianca Ingrossos senaste vlogg och tänkte plocka fram lite fika och sedan väcka Alice då hon sovit rätt länge nu. Tycker det är så mysigt när hon är sådär nyvaken och jag kan sitta och gosa med henne innan hon vaknat ordentligt!

Vad har ni för er idag?

Jag har bara myst inne med Alice eftersom att det i princip har regnet hela dagen. Har tittat på Hemliga Beundrare, tvättat massor, jobbat, redigerat foton, svarat på mail och planerat samarbeten. Det är skönt att ha sådana här dagar också men nu mot kvällen så ska jag träffa en nyfunnen vän Klara som jag och Alice ska hänga med. Vi hade planerat en picknick men vädret ser inte ut att tillåta de så vi får se vad vi hittar på helt enkelt. Uppdatering på vad vi gjorde kommer senare. Hoppas ni har det toppen! <3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.