Långledigt – strålande sol – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Långledigt – strålande sol

 

Hej finisar!
Idag är det en sådan där jättevarm dag igen. Finns ju inget härligare än att vara ute i de fina vädret. Däremot så känns det väldigt jobbigt att ha Alice ute då det är näst intill för varmt. Så det är bara blöja och skugga som gäller för henne. Hon blir ju väldigt varm ändå så nu under dagen har vi vart ute lite i skuggan och sedan går vi in och är inne någon timme innan vi går ut igen bara för att det är så varmt. Hon blir så trött i värmen, det blir i ju för sig jag med haha!

Vi bara solar och hänger på mamma och pappas terass idag. Så himla skönt, bara njuter av svensk sommar. Det är väl allt otroligt härligt när det är dagar som dessa? Hoppas på att de är så här fint några dagar till så vi kan njuta lite extra, speciellt nu när det är helg! Trotts att man som mammaledig har helg hela veckan! 😀

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.