Event dag – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Event dag

Hej på er!

Var uppe i tid idag för att få lite saker gjorda. Dels så har jag beställt hem lite kläder i storlek 68 till Alice. Tycker verkligen hon byter klädstorlek lite hela tiden. Det är ett litet tag kvar innan hon kan ha de men jag vill vara redo så att jag inte behöver shoppa allt för mycket sen. Tittat på h&m, zara och zewbie. Det blir nog där som jag shoppar till henne. Nu sover hon lite och jag håller på att göra mig i ordning för dagen och ska redigera lite foton och sedan så kommer det ut en vlogg idag också!!

Idag blir det en trip till Stockholm tillsammans med Linn för att gå på ett event tillsammans med Vimedbarn och det ska bli så himla roligt att träffa henne igen och såklart att få träffa lite andra influencers och komma iväg en stund. Så på eftermiddagen tar vi tåget. För att följa oss så kan ni ta en titt på min Insta-storry där ni kan följa mig och vad jag gör under dagarna!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alva

    Har följt dig aktivt sedan du gick ut med din graviditet. Älskade hur jordnära du var i dina videos och hur man verkligen fick följa dig i ditt liv och du pratade mycket om din upplevelse med graviditeten, svårigheter osv. Däremot sedan din dotter kom har det varit väldigt ytligt. Inga texter som beskriver din vardag riktigt och ingen uppdatering på youtube knappt. Dessutom skriver du ut på instagram att du är ensamstående till Alice och man undrar plötsligt var pappan tagit vägen om han ändå var på förlossningen osv fast det tog slut redan för 7 månader sen? Alltså tidigt i graviditeten? Hur kommer det sig då att du är ensamstående och han då alltså inte vill ha kontakt med dottern? Ingen förlossningsberättelse har heller kommit och det har varit svårt att fortsätta följa dig när ditt liv ändrats men bloggen inte riktigt hänger med??