Barkaby shopping – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Barkaby shopping

Igår var vi iväg på en liten road trip tillsammans med min syster med familj till Barkaby för lite shopping. De har lek mer där som vi gick in på. Köpte dels en bok med babblarna och även en bitring då hon börjat få en tand redan så hon biter på händerna hela tiden och det märks vad det kliar i munnen på henne, lilla tjejen. Sedan in på den här fina butiken. Pomp De Lux som hade så mycket fint. Köpte en jättefint sommar sett till henne. Ser fram emot att få hänga upp de på hennes klädställning sen! Verkligen en så mysig dag som avslutades med Pizza Hut hos mormor och morfar. Hoppas ni haft en toppen helg<3

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.