Tips till morsdag – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Tips till morsdag

I samarbete med Livehome’

 

Hej finisar, hoppas ni har en toppenbra dag! Jag tänkte bara flika in lite här och tipsa er om lite bra presenter! Nu närmar det sig morsdag som är på söndag 26/5 och jag vill passa på att tipsa er om lite grymma morsdag presenter som jag tycker kan vara värda att ta en liten närmare titt på. Jag själv tycker verkligen att det finns så mycket att hitta på livehome.se och där kan ni hitta något som den som ni vill fira under morsdag, garanterat kommer att gilla. De som jag vill tipsa om är en doftolja som ni kan titta på här om ni vill läsa mer om de olika dotter som finns. Det finns bland annat med doft av clean Cotton och en annan med doft av coconut. Verkligen mina typer av dofter. Sedan har de även deras Aroma Diffuser som alltså är en apparat som ger doft och skapar en mysig stämning och ett gott doftande hem. Där du kan välja en doft som passar just den mamman som du vill ge bort det till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.