Till Stockholm – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Till Stockholm

Hej mina fina vänner!

Idag bär det iväg till Stockholm och Rosendals trädgård för att gå på ett event tillsammans med LOPPI som Weleda håller i tillsammans med en influencer. Ska bli super mysigt och såklart så tar jag med er på det. Tänkte slänga med vlogg kameran och hoppas på att fånga lite material så att ni får börja hänga med där lite mer. Är så taggad på denna dag, hoppas det blir jättemysigt. Ni kommer att få se foton därifrån senare idag, men vill ni följa mig under dagen så kolla på min Insta-storry där ni kan följa mina dagar hela tiden. Nu ska jag packa sköterskan lite snabbt och göra mig i ordning sedan bär det iväg till Stockholm. Det tar ju lite längre tid med en bebis som också ska göras i ordning osv. Det gäller att vara ute i tid!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.