Lunchevent i Rosendahls Trädgård – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Lunchevent i Rosendahls Trädgård

Hej på er!

Idag åkte jag och Alice till Stockholm för absolut första gången. Så mysigt att ha med henne och tyckte faktiskt att det gick superbra. Vi mötte upp Linn och Tindra som också skulle till eventet och tog tåget de med. Vi fick se lite av Weledas produkter, vi fick även med oss några hem i en goodiebag. Jättefint och drömmigt de hade dukat och gjort inne i växthuset där. Ni ser på fotona nedan, så himla mysigt. Vi fick även kransar till oss och till barnen också!

Så himla mysig och trevlig tjej verkligen. Roligt att när man är så lika på så många sätt!! Ni kanske har sett hennes blogg föresten? Hon bloggar också här på LOPPI! Stort tack till dem, Weleda och Rosendahls trädgård för ett supermysig event!! <3

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.