Så fina tillsammans – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Så fina tillsammans

Hej finisar!

Hoppas att ni har haft en toppen dag! Jag själv startade dagen med att sova ut då Alice verkligen var trött efter att ha börjat vara vaken allt mer om dagarna och sov till ungefär nio tiden vilket var så skönt! Sedan blev det frukost på mamma och pappas terass och där hängde vi idag tillsammans med mamma och Walther (min systers son) som badade! Det gjorde även Alice fast i sin lilla bad balja. Hon älskar det verkligen!

Tycker Walther är så himla fin mot Alice, det gör mig så himla glad att se! Ni kanske har sett min Instagram post för dagen? Annars delar jag med mig av de fotot även här då jag inte kan få nog av dem två! Så himla söta!

Det blev våffel lunch och sedan på eftermiddagen träffade vi Frida i parken för att fika, mysa och hon fick träffa Alice för första gången också! Så himla mysigt måste jag säga! Väldigt glad att jag har henne, en så fin vän! Så synd att vi bor så långt bort från varandra! Vi hörs imorgon!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.