Motgångar i vardagen – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Motgångar i vardagen

 

En promenad i solen är alltid härligt. Det är mycket som har hänt i senaste året som är grunden till att jag just nu har verkligen en hel del jobbiga dagar där jag inte mår så bra. Det är mycket som är jobbigt och jag vill passa på att skriva om det lite också då jag vet att det är många som mår dåligt, inte alltid känner sig så stark trotts att man kanske är det ändå. Men det är allt för få som faktiskt skriver om det som är tufft och jobbigt också. Det vill jag göra för att kunna hjälpa någon annan eller för att andra kanske kan känna igen sig.

Det har vart mycket och det är såklart att när det är mycket stora förändringar och saker som blir till tuffa motgångar som tillslut gör att det byggs på och byggs på osv tills att man bryter ihop och det blir för mycket. Där hamnade jag för ungefär 7-8 månader sedan och det kommer ifatt nu. Har haft svårt att sova på nätterna för att jag tänker väldigt mycket, jag har även tyckt att det vart jobbigt att ta mig ut och göra saker. Vilket inte alls är likt mig men jag känner att jag verkligen är motiverad och glad så jag kämpar på, jag vet att man blir så mycket starkare av motgångar!! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.