Tråkiga kommentarer – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Tråkiga kommentarer

“Hej!
Tycker du ser ut att blivit typ 15 år äldre nu när du fött barn. Tycker du själv att du blivit det eller är det bara det yttre? Tycker det verkar så tråkigt att få barn när man är så ung och utseendet bara blir kasst typ och man blir gammal direkt Hahah”

Tänk vad en del människor inte har några gränser. Det är såklart inte så roligt att komma in på bloggen och se denna kommentar men som tur är så har jag vart “offentlig” och haft öppna kanaler på sociala medier tillräckligt länge för att ha lärt mig att inte ta åt mig. Försöker istället tänka att personen sitter inne på min blogg och tänker ut något att skriva, ägnar sin tid åt mig på något sätt och ger ändå mig en extra läsare trotts de tråkiga orden.

Tror ni personen hade sagt det till mig i verkligheten? Det har jag svårt att tro men man vet aldrig. Som influencer får man ibland sådant här, vilket vi aldrig kommer kunna göra något åt. Lite utav det man får räkna med för såklart så kan inte alla tycka om det som man gör, vilket är helt okej men sunt förnuft.. det har nog inte alla!

Det är så vanligt och jag tror också att många tänker att det är enkelt att skriva när de inte ser personen på riktigt, vilket det kanske är men otroligt dumt. Tänk efter innan du skriver saker, kanske personen mår dåligt eller inte alls är i ett tillstånd som gör att den klarar av att läsa det just nu. Alla klarar inte av att bara soppa av sig de onödiga kommentarerna.

Skulle tro att mycket handlar också om att vilja provocera och trycka ner andra. Tråkigt nog, men kom ihåg hur mycket starkare och mognare ni är än den som skriver sådant här. Ni har kommit så mycket längre än dem och ta inte åt er, för ni är bra som ni är!!!! Som sagt, det fina i det hela är att personer som gör detta lägger ner tid och tanke på oss som de skriver till och det får man tacka för! 😀

 

 

Finns det något mysigare än när ens bebis sover på en såhär? Jag har sedan vi låg på BB verkligen älskat hennes närhet när hon ligger på mig såhär. Såklart all hennes närhet är verkligen hur mysigt som helst, jag känner verkligen hur jobbigt det är att vara ifrån henne. Vill ju bara pussa och krama henne hela tiden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.