Påsk present – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Påsk present

 

Verkligen en så himla fin påskpresent som Alice och jag fick. En bärsele, var tidigare inte alls så sugen på de men alltså det är så himla bra, fått så mycket hjälp av den. Nu kan jag verkligen bära med mig henne överallt och samtidigt göra saker samtidigt. Speciellt skönt att inte alltid behöva böka med sig vagnen. Alice trivs så bra i den och älskar att somna i den. Det blir rätt tungt för ryggen till slut när man burit den ett tag, tänk att jag gått och burit henne i 9 månader? De bästa av allt är hur mysigt det är att ha henne så nära hela tiden tycker jag. Har ni bärsele och vad tycker ni?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. L

    Va roligt att du har hittat bärandet. Jag har burit mitt barn sedan han var 1 månad gammal då han alltid har ratat vagnen. Idag är han 1 år. Jag var helt ny i bärsele-världen och testade en babybjörn, samma modell som du har på bilden. Upplevde då precis som du att det tillslut blev väldigt tungt efter ett tag, speciellt för ryggen. Började googla lite och hittade bra information om selar som är mer ergonomiska och bekvämare för dem som bär och för barnet än vad babybjörns selar är. Babybjörn är absolut inte fel men om du känner att du behöver mer avlastning med selen så skulle jag rekommendera märket som ergobaby, speciellt modellen Adapt eller märket Tula. Hoppas du fortsätter bära för det är absolut det mysigaste som finns! 🙏
    Kram från en som aldrig trodde hon skulle bära sitt barn i en sele någonsin 💕