Mer om komplikationer efter förlossningen – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Mer om komplikationer efter förlossningen

 

Det har vart mycket tufft sedan förlossningen med Alice som inte gick upp i vikt som hon skulle utan bara sjönk i vikt och sen hennes gulsot som inte försvann och vi fick vara kvar så länge på BB. Jag fick kämpiga komplikationer och nu för en vecka sedan så kändes det jätte kämpigt att jag fortfarande hade så ont och ingen förbättring, nästan sämre isåfall så jag fick söka för det och de anar att det är musklerna i bäckenet som krånglar och har sedan dess behandlats för en inflammation som de tror att det kan vara, däremot utan förbättring. Vill bara kunna komma igång ordentligt med “mamma livet” och inte gå runt och ha så ont och inte kunna göra allt man vill. Vill såklart kunna gå ut på barnvagns promenader, kunna bära henne hela tiden och göra mer saker än vad jag kan nu men det kommer såklart. Bara lite jobbigt att det tar sådan tid att läka.

Tänkte att jag nu i veckan ska sätta mig och skriva min förlossnings berättelse för er så ni kan få ta del av den också, då jag har förstått att den är efterlängtad. Nu så är det inte så många dagar kvar på de som jag tar nu och hoppas verkligen att det helt är över sen så att jag kan få börja må bra fysiskt igen. Kroppen är så fantastisk som tog sig igenom en förlossning så det ska jag inte säga något annat om och såklart är det värt det för min lilla tjej är det bästa som finns!!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.