Vad jag tycker om vagnen – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Vad jag tycker om vagnen

Äntligen har jag börjat kunna komma ut och gå igen efter operationen, inte så långa sträckor men bara för att få lite luft och vara ute i vår vädret lite. Sedan tycker jag att det är så himla mysigt att gå barnvagns promenader. Jag tycker det är super mysigt och Alice verkar verkligen trivas bra i hennes vagn, hon somnar väldigt fort och är nöjd så länge den rör på sig lite.

Nu har jag haft den här vagnen ett tag och gått med den några gånger och tänkte att jag skulle skriva lite om vad jag tycker om den. Fick mycket frågor om vagn innan hon kom, hur jag tänkte kring vagn och får lite frågor då och då om den. Jag måste säga att jag är otroligt nöjd. Främst så tycker jag verkligen att den är enkel att ta isär, ta med sig och packa in i bilen. Den är jätte enkel att gå med, det går att låsa hjulen om man gillar de mer, men jag gillar att ha de som “vanligt”. Sedan är den rymlig och stor i, även under vagnen så finns det stort utrymme för sköterska men den tar inte så stort plats, skulle absolut kunna få rum med fler väskor eller liknande under. Så himla skönt om man är och shoppar eller liknande.

Tyckte innan jag fick barn att det skulle kännas så klumpigt att ha skötväskan hängandes frampå handtaget istället för under. Det kändes så bara för att jag inte vill ha för mycket hängandes, utan den ska se stilren ut men viktigt för mig var att jag skulle ha lätt att nå bebisen och nära till den. Den passade mig perfekt och kunde inte vara nöjdare. Vad har/hade ni för vagn?

 

 

Detta är en Emmaljunga SuperViking

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.