Åka bil med bebis – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Åka bil med bebis

Nu har jag börjat åka en del taxi med Alice när vi ska ta oss. Inte alltid att det finns möjlighet till skjuts och då tycker jag att det känns smidigt att åka taxi när vi ska till läkarbesök och annat. Då har det fått blivit så att jag sätter fast babyskyddet med bälte i bilen, vilket går jättebra tycker jag. Hon har faktiskt än så länge inte alls klagat på att åka bil, utan hon verkar tycka att det är rätt mysigt, tror att mycket beror på att hon gillar att vara där det är lite trångt och det är det verkligen i babyskyddet.

De babyskydd som jag har till Alice är BeSafe. Jag tog den i svart, så himla snygg, säker och funkar jättebra. Har även isofix till vilket jag tycker är jättesmidigt och går så fort att sätta in och ta ur babyskyddet med den. Det är jättebra att det enkelt går att sätta fast den med bälte. Hur går det för era bebisar med att åka bil?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.