Sommarkläder till bebisar – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Sommarkläder till bebisar

Tittar runt lite på sommarkläder som kommit ut på H&M och Kappahl, älskar att sitta och titta på lite fina bebis saker. Vill bara köpa allting. De är faktiskt de två butikerna som jag shoppar mest bebis kläder mest på. Tycker även att Lindex och Åhlens har mycket fint men inte alls lika mycket som de andra. Jag tycker däremot att det är så svårt att köpa för kommande månader eftersom att jag inte vet vilken storlek som hon kommer ha då. Därför så tänker jag att jag får shoppa den storlek som hon har nu för att inte göra bort mig och köpa på mig sommarkläder i en storlek som hon kanske inte kommer ha under sommaren.

Ska även nu i dagarna försöka hitta fästen så att jag kan sätta fast babyskyddet på vagnen så att jag inte behöver släpa med hela vagnen när jag ska iväg på kortare svängar. Någon som har erfarenhet av att sätta babyskydd på vagnen? Vad tycker ni om de? Hoppas ni mår toppen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.