Bada bada bada – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Bada bada bada

Den här tjejen älskar verkligen att bada. Hon njuter verkligen av att ta ett skönt bad, så himla nöjd. Tycker att det är en toppen bra kvälls rutin, då somnar hon gott sen. Köpte en så himla bra produkt på apoteket för några dagar sedan, vilket var en jättebra schampoo/balsam för bebisar som funkar toppen, sedan har jag en bra tvätt till kroppen som är för bebisar!

Hon har senaste veckorna flagnat en hel del, vilket jag pratade med BVC om och det var tydligen jättevanligt hos bebisar. De sa att de kan vara svårt att “smörja” bort den torra hyn på en bebis men tänkte ändå att ni gärna får kommentera om ni har något tips på en bra lotion eller liknande som är snäll och parfymfri för bebisar.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.