Matcha med sitt barn – Klaralovisaoden

Klaralovisaoden

Matcha med sitt barn

Det är så roligt att matcha med sitt barn. Ibland blir det lite så även om jag inte tänkt på det. Såklart beror det på att min stil och smak på kläder är samma för henne som för mig. Så vi båda har väldigt ,mycket lika färger. Vi fick hem ett så fint bud från Glitter när vi kom hem från BB, där vi fick lite hårassesoarer. Jag fick lite hårband och Alice fick rosetter och hårspännen! Så gulligt verkligen. Tycker det är så gulligt på henne, hon har faktiskt rätt så mycket hår måste jag säga. Det är även de som vi har på oss på fotot nedan.

Vet ni någon sida som man kan hitta matchade outfits?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
klaralovisaoden

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.